BP Camp

Våra camper är ett mycket populärt inslag i vår spelarutbildning och blir allt som oftast fulltecknade, så tveka inte att anmäla dig så fort som möjligt. Vi garanterar dig dagar fullspäckade med fotboll där träningspassen leds av BP:s egna akademitränare. Träningarna följer BP:s metodik med övervägande fokus på bollbehandling och tekniska färdigheter såsom driva, vända, finta, dribbla, passa, mottagning och skjuta. Akademiinstruktörerna som deltar på våra camper är alla aktiva inom föreningen och är utbildade inom BP:s framgångsrika träningsmetodik.

Parallellt har vi även vår populära målvaktscamp. Även dessa träningar leds av målvaktsinstruktörer från vår egna akademi.

I priset tillkommer även träningsställ från Nike och mellan träningarna serverar vi lunch och mellanmål. Med Nikekläderna gäller de storlekar respektive målsman angett vid respektive anmälan för spelaren. Eventuella byten görs endast i undantagsfall och efter godkännande av BP samt om varan är oanvänd och eventuell försegling alternativ prislapp finns kvar. I annat fall gäller ordinarie pris på respektive ny vara. Vid eventuell defekt på varan bytes denna till ny utan extra kostnad.

sv_SESwedish