Fotbollsläger Belek, Turkiet

FOTBOLLSLÄGER TURKIET

Träningsläger i Turkiet i Side är perfekt för er som vill vara på träningsläger i en mysig turkisk ort. Side har även en trevlig lite hamn. I Side trängs butikerna med historiska byggnader och restauranger. Inne i Side centrum finns det gott om shopping där ni kan köpa väskor, kläder, smycken med mera. Side ligger ca 50 minuter ifrån den turkiska flygplatsen Antalya.

Utanför hotellet finner ni en härlig sandstrand där ni kan hoppa i havet mellan träningspassen på ert träningsläger. Vi anordnar även träningsmatcher för våra lag på träningsläger.

Vi erbjuder även flyg från skandinaviska flygplatser som Stockholm, Köpenhamn och Göteborg.

Kontakta oss för mer information för träningsläger till Turkiet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOGI

​Under ert träningsläger kommer ni på det 5***** Royal Atlantis Side. Hotellet har en gigantisk utomhuspool på framsidan av hotellet. Hotellet har faciliteter som restaurang, gym, barer, pooler och ett trevligt aktivitetsområde.

Alla rummen på hotellet är inredda med tv, soffa, balkong och luftkonditionering. På rummen finns även ett privat badrum med badkar/dusch och toalettartiklar. Alla måltider under ert träningsläger kommer ni äta på hotellets restaurang som serverar en härlig buffé med ett stort utbud av både nationella och internationella rätter.

 

 

TRÄNING

All träning på ert fotbollsläger i Turkiet kommer ske på naturgräsplaner. Hotellet har 4 stycken naturgräsplaner av hög kvalité som ni kommer träna fotboll på varje dag. På hotellet finns även tennisbanor och fitnesscenter.

Fotbollsplanerna ligger enbart 1 km från hotellet.

sv_SESwedish