Fotbollsläger i Halmstad

TRÄNINGSLÄGER HALLAND

Halmstad kommun har länge varit en destination där svenska fotbollslag har åkt på träningsläger för att träna tidigt på sina gräsplaner. I Halmstad finner ni även en stad som är tillräckligt stor för att ha ett stort nöjesliv under en helt. Halmstad Stad har en anrik fotbollshistoria med klubbar som Halmstad BK och IS Halmia, men även profiler som Fredrik Ljungberg och Janne Andersson.

Inne i centrala Halmstad finns det gott om shopping, barer, restauranger och nöjesliv under ert fotbollsläger. Vill ni spela träningsmatcher under ert träningsläger finns det också en uppsjö av lag i olika divisioner och åldrar som gärna spelar en träningsmatch. Åker ni hit på sommarläger kan ni även passa på ett besök till Tylösand som har en strand i absoluta världsklass.

Halmstad passar bra för både seniorlag och ungdomslag som vill åka på ett fotbollsläger. Kontakta oss redan idag för mer info om träningsläger till Halmstad.

Läs mer om träningsläger.

LOGI

Ni kommer under ert träningsläger bo på Scandic Hallandia i centrala Halmstad i flerbäddsrum. Alla rum är modernt inredda med duscha/WC, tv, Wifi och daglig städning. Hotellet har även fitnesscenter, bar, restaurang, bubbelpool, konferensrum och närbutik.

Ni kommer under ert träningsläger äta alla era måltider på hotellets egna restaurang som serverar anpassad mat för idrottare på ett fotbollsläger.

TRÄNING

​Träningen kommer ske på natur-och konstgräsplaner i centrala Halmstad med omnejd. Ifrån hotellet kan ni ta er till konstgräsplanerna på cirka 10 minuter i bil.

Träning sker på natur-och konstgräs i centrala Halmstad med omnejd. Ifrån hotellet tar det ca 10 minuter i bil till konstgräsplanerna.

sv_SESwedish