Fotbollsläger i Torrevieja, Spanien

FOTBOLLSLÄGER SPANIEN

Torrevieja ligger ca 40 minuter i buss söder om Alicante Flygplats och 40 km Torrevieja är en spansk stad beläget precis vid kusten med ca 83 000 invånare. I Torrevieja bor det även ca 1 500 svenskar permanent och många fler svenskar som har semesterlägenheter. Torrevieja är en oerhört populär stad för skandinaviska turister och mycket av detta beror på de härliga långa badstränderna Torrevieja.

Torrevieja erbjuder även ett härligt utbud av restauranger, butiker, kaféer och golfbanor.

Med närheten från Torrevieja till Alicante och Benidorm kan man även under sitt träningsläger passa på att besöka någon av dessa Spanska städerna.

Torrevieja är en populär destination för många svenska idrotts grupper att åka på träningsläger till. Träningen sker på den otroliga anläggningen Torrevieja Sports City.

Boka ert träningsläger redan idag!

LOGI

Boende sker på Hotel Playas de Torrevieja som enbart ligger beläget 7 minuters promenad från stranden. På hotellet finns utomhuspool, gym, rum med egen balkong, wifi, luftkonditionering, terrass, kostnadsfri parkering och mycket mer. Alla rum på Hotel Playas de Torrevieja har klinkergolv och en enkel inredning. Rummen har en separat del som är för vardagsrum med TV och kylskåp samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Alla måltider serveras på hotellets egna buffétrestaurang med öppet kök som serverar en bra blandning av lokala och internationella rätter. På hotellet finns även en bar med du kan koppla av med något att dricka eller snacks.

TRÄNING

Torrevieja Sports City har skapats som en plats för idrottare att njuta och kunna utföra sin träning. Förutom högkvalitativa träningsfaciliteter under ert träningsläger har även området ett fantastiskt klimat under hela året och är en vänlig turiststad.

Torrevieja har ett stor utbud av faciliteter för träningsläger och här åker lag från hela världen för att just ha et träningsläger i toppklass och kunna träna inför stora tävlingar eller den stundande säsongen.

På Torrevieja träningsläger har ni möjligheten att ta del av 6 fotbollsplaner, 50 meters inomhuspool, 25 meter utomhuspool, 11 tennisplaner, friidrottsarena, gym och inomhushallar för handboll och basketboll.

Läs mer

sv_SESwedish