Fotbollsläger Mega Saray, Turkiet

FOTBOLLSLÄGER TURKIET

Belek är ett av centrumen för turism och träningsläger i Turkiet, samt en otroligt trevlig semesterort. Belek ligger beläget ca 30 minuter från Antalya flygplats och staden har flertalet golfbanor i världsklass. Inne i centrala Belek finner ni trevliga marknader, restauranger, barer, affärer, tivoli, go-cart och vattensporter vid stranden.

Hotel Megasaray Resort är ett hotell som verkligen erbjuder träningsläger i världsklass under er vistelse. Belek är känt för sina spa och mineralvatten och har under många år varit en populär destination för träningsläger.

Vi erbjuder flyg från Stockholm, Köpenhamn och Göteborg för träningsläger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOGI

Under ert träningsläger kommer ni bo på 5***** Hotell Megasaray i Belek. Hotellet har en egen privat sandstrand, 5 utomhuspooler med vattenrutschbanor samt spafaciliteter. Alla rum på hotellet är byggt med den senaste moderna touchen och är miljövänligt.

Hotellet är super modernt och alla rum har även luftkonditionering och balkong. På rummen finns även platt-tv, minibar och badrum med toalettartiklar.

På hotellet hittar ni även spa, gym och hela 16 tennisbanor.

Alla måltider kommer ni under ert träningsläger äta på hotellets restauranger. Hotellet har hela 5 olika restauranger.

TRÄNING

All träning under ert träningsläger sker på naturgräsplaner. Hotellet har 2 egna fotbollsplaner som ligger 2,5km från hotellet. I vårt paket ingår transfer till träningen.

sv_SESwedish