Fotbollsläger Papillon, Turkiet

FOTBOLLSLÄGER TURKIET

Belek är ett av centrumen för turism och träningsläger i Turkiet, samt en otroligt trevlig semesterort. Belek ligger beläget ca 30 minuter från Antalya flygplats och staden har flertalet golfbanor i världsklass. Inne i centrala Belek finner ni trevliga marknader, restauranger, barer, affärer, tivoli, go-cart och vattensporter vid stranden.

Hotel IC Santai som hotel under ert träningsläger håller världsklass under hela träningslägret och staden med dess omgivning är ett område i Turkiet som är känt för sina otroliga spa och mineralvatten från källor och har under många år varit en populär destination för träningsläger.

Vi erbjuder flyg från Stockholm, Köpenhamn och Göteborg för träningsläger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOGI

Under ert träningsläger kommer ni bo på det 5***** IC Hotel Santai Resort. Hotellet är omgiven av en stor trädgård och hotellet ligger precis på stranden i Belek. Hotellet har faciliteter som inomhuspool, 3 utomhuspooler, gym och ett modernt spa.

Rummen på hotellet är ljust inredda och har fönster från golv till tak med tillhörande balkong. Alla badrum på hotellet är utrustade med separat badkar och en dusch. Rummen har även minibar och satellit-TV.

Måltiderna kommer ni äta på hotellets restaurang som serverar en stor buffé under ert träningsläger med både nationella och internationella rätter.

 

TRÄNING

På ert träningsläger kommer ni träna alla träningar på naturgräsplaner. Hotellet har hela 4 naturgräsplaner som håller en hög kvalité som ni kommer spela fotboll på varje dag. Hotellet har även ett fitnesscenter och egna tennisbanor.

sv_SESwedish