KRISTINEHAMNSCUPEN P&F 2008

Laginformation:
Kristinehamnscupen är en 3-dagars turnering som spelas fredag, lördag, samt söndag. Lagen ska finnas tillgängliga för spel från fredag kl 17.00 till söndag kl 17.00

Arenan:
Matcherna spelas i fina Kristinehamn arena. Samma kvalitet på matta används även av Champions League-lag såsom Milan, Lazio och Ajax.

Fräscha omklädningsrum finns i arenan.

Arenan har även en välutrustad cafeteria, gym, padelhall samt badhus.

 

Priser:

A-slutspel 1:an och 2:an Pokal och medaljer
B-slutspel 1:an pokal och medaljer  2:an medaljer

Boende & mat

Alla deltagande lag bokar boende genom cupen, antingen bor ni i sovsalar eller i stugor på campingområdet precis intill. Det ingår logi två nätter och sex måltider under helgen.

Sovsalar
Om ni väljer att bo i sovsal så är det på vandrarhemmet där rummen rymmer 16-20 personer/rum. Dusch och toalett ligger i anslutning till rummen. Det finns våningssängar i rummen med madrass, täcke och kudde. Ni behöver ta med egna sängkläder och handduk.

Adressen hit är Kasernvägen 7, 68154 Kristinehamn och det ligger knappt två km från Kristinehamns Arena där matcherna spelas.

Incheckning sker i receptionen och receptionen är bemmanad 24/7. Det finns gemensamhetsutrymmen med möjlighet till spel, häng eller genomgångar i huset. Alla måltider kommer serveras i samma byggnad som sovsalarna vilket är väldigt bekvämt för er.

Stugor
Det finns möjlighet för er att bo i fina stugor på campingområdet. Stugorna är 4-6 bäddars och ligger på adressen Presterudsallén 2, 681 55 Kristinehamn som är knappt två km från Kristinehamns Arena där matcherna spelas. Ni behöver ta med sängkläder och handduk till stugorna.

Incheckning till stugorna görs i receptionen innan kl. 15.00 på fredagen, kommer ni senare så får ni nycklarna och information till ert boende nere i Kristinehamns Arena.

Bor ni i stugorna så äter ni frukost på herrgården som ligger på campingområdet, lunch och middag serveras på vandrarhemmet där sovsalarna ligger.

 

Cupavgifter :

Observera att både anmälningsavgift och deltagaravgift är obligatoriskt.

Anmälningsavgift

2990  kr/lag (betalas via kortbetalning i samband med anmälan)

Inbetald anmälningsavgift återbetalas ej vid avanmälan.

Deltagravgift

1495 kr/deltagare

Ska vara betalt tre veckor innan cupstart.

(eller om något annat sägs pga corona)

I avgiften ingår boende och mat enligt nedan.

Övernattning:

Fredag-söndag på Camping/Vandrarhem

Måltider:

Lördag – frukost, lunch och middag

Söndag – frukost och lunch

sv_SESwedish