Sollentuna Fotbollscup

Vi har olika nivåer baserat på åldersklass för våra cuper. Varje lag gör en egen bedömning av vilken nivå de vill delta på, beroende på lagets utveckling.

 

Anmälan, extra avgifter

För att anmäla sig till cupen, klicka HÄR >>. Betalningen sker direkt vid anmälan med betalkort..
Anmälan anses komplett och bindande (ingen återbetalning) när anmälningsavgiften är betald. Om det är för få lag anmälda till en klass kan vi överväga att slå samman nivåerna, som t.ex. Medel och Svår. Lag som hoppar efter anmälan kommer att debiteras en administrationsavgift på 200 kr.

Vid avhopp från lag senare än 7 dagar före cupstart tillkommer en extra avgift på 500 kr. Denna avgift täcker extra administrativt arbete för att hålla cupen med det utlovade antalet matcher för de anmälda lagen. Om ett lag drar sig ur under cupen (gäller ej vid skador/sjukdomar) tillkommer en extra avgift på 500 kr.
Sista anmälningsdag är 1 oktober 2024, om cupen inte redan är fullbokad.


Matchtid och antal matcher

Matchtid är 1×30 min för 9 mot 9 och 1×25 min för övriga spelformer. Vår målsättning är att varje lag ska spela minst 4 matcher och vara klara på cirka 4 timmar. De yngsta lagen börjar först på morgonen.

Våra cuper följer Stockholms fotbollsförbunds riktlinjer och regler. Resultat och vinnare utropas ej för åldersklasserna födda 2013 och yngre. Varje lag har rätt till fria byten och fritt antal avbytare.


Varje klubb är välkommen med flera lag, men det finns ingen dispens för överåriga spelare om inte ert lag har det från ert förbund (StFF). Matchprogram och övrig information kommer att finnas på cupsidan ca 1 vecka innan cupstart.

sv_SESwedish