Fotbollsläger i Helsingborg

TRÄNINGSLÄGER SKÅNE

Träningsläger till Helsingborg är en riktig klassisk destination att åka på träningsläger till framförallt för tidiga gräsplaner och möjligheten till trevliga aktiviteter i anslutning till fotbollslägret. Många av våra lag som åker å träningsläger till Helsingborg passar även på en båttur till Helsingör.

I Helsingborg hittar ni ett stort utbud av restauranger, barer och butiker. I Helsingborg på ert träningsläger kan ni passa på att möta olika lag i träningsmatcher.

Kontakta oss för mer information om träningsläger till Helsingborg.

Läs mer om träningsläger.

LOGI – SCANDIC NORD HELSINGBORG

​Boende sker på Scandic Nord i Helsingborg ca 5 km ifrån centrala Helsingborg och enbart 15 minuters bilresa till färjeterminalen i Helsingborg. Som boende på Scandic Nord har du tillgång till kostnadsfri parkering, Wifi och inomhuspool. Alla rum på hotellet har skrivbord och satellit-TV samt modernt inredda i skandinavisk stil.

Alla rummen har trägolv på hotellet. Hotellets restaurang erbjuder många klassiska rätter som soppor, pasta och smörgåsar.

TRÄNING

​Träningen sker på vårtidiga gräsplaner eller konstgräsplaner på fotbollsanläggningar som Mörarps IP, Norvalla IP eller Olympiafältet.

Läs mer här om träningsläger!

en_GBEnglish