Fotbollsläger Benalmadena

FOTBOLLSLÄGER BENALMADENA

Träningsläger till Spanska kuststaden Benalmadena är väldigt populärt för svenska fotbollslag. Mycket på grund av bra mat, nära till sandstranden, bra träningsförutsättningar och ett kort avstånd från flygplatsen. Benalmadena ligger granne med den spanska orten Torremolinos och båda orterna har många bra idrottsfaciliteter.

I Benalmadena bor det ca 60 000 bofasta invånare året runt. Benalmadena har en härlig strandpromenad som är full av barer, restauranger, affärer och caféer. I Benalmadena har en trevlig småbåtshamn. Benalmadenas mest besökta sevärdheter är en gigantisk Buddha staty med en otrolig utsikt över staden och bukten, samt en populär linbana som går upp på berget och ger en ännu mer otrolig utsikt.

Benalmadena är en otrolig destination för träningsläger för svenska fotbollslag som vill åka på fotbollsläger till Spanien.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

LOGI

På ert träningsläger bor ni på det 3-stjärniga hotell Medplaya Bali. Hotellet är beläget på en kulle och enbart 250 meter från stranden. Ner till den trevliga hamnen Puerto Marina tar det enbart 10 minuter att promenera från Hotell Medplaya Bali.

På hotellet finns det 2 utomhuspooler. Alla rummen är utrustade med luftkonditionering, balkong och satellit-TV. Hotellet har även Wi-Fi i alla utrymmen. Under ert träningsläger.

Alla måltider serveras på hotellets restaurang.

TRÄNING

Träningen under ert träningsläger sker på en modern konstgräsplan i Benalmadena cirka 1,5 km ifrån hotellet ni bor på under ert fotbollsläger.

Läs mer om träningsläger på Gothia Sportstravels hemsida

sv_SESwedish