Fotbollsläger i Nerja

FOTBOLLSLÄGER PÅ NATURGRÄS

Träningsläger fotboll till svensk meckat Nerja. Nerja är en härlig semesterort med ca 22 000 bofasta och ligger 5 mil öster om Malaga. Nerja ligger precis vid havet och har otroligt fina stränder, trevliga restauranger och caféer lokaliserat vid den trevliga strandpromenaden.

I Nerja kan man hitta några av världens äldsta grottmålningar som man ritade för cirka 42 000 år sedan. Vid kusten har Nerja många fina badstränder. Burriana är stranden där många som älskar vattensport och dykning håller till. Den härliga Bergskedjan Sierra Almijara ger stora möjligheter till vandring och mindre avancerade utflykter.

Under ert träningsläger i Nerja har ni även möjligheten att ta er till Malaga och se en Spanska ligamatch med Malaga CF.

Kontakta oss redan idag för träningsläger till Spanien

LOGI

Under ert träningsläger i Nerja bor ni på ett lägenhetshotell som ligger precis vid idrottsarenan i Nerja. Lägenhetshotellet ligger enbart 800 meter från stranden och cirka 1,5 km från centrala Nerja. I närheten av boendet hittar ni affärer, restauranger och den smidiga lokaltrafiken. Lägenhetshotellet har även pool, bar och en restaurang.

I lägenheterna som ni bor i under ert fotbollsläger finns det kök, balkong, badrum, vardagsrum med en stor öppen planlösning. Alla lägenheterna ni bor i är byggda i den trevliga andalusiska stilen.

TRÄNING

När ni ska träna på ert träningsläger i Nerja kan ni välja mellan naturgräs eller konstgräs i centrala Nerja. Båda planerna är helt nyrenoverade. Till naturgräset har ni 50 meter från boendet och till konstgräsplanen har ni 650 meter.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

sv_SESwedish