Fotbollsläger Cypern

TRÄNINGSLÄGER PÅ VACKRA CYPERN!

Träningsläger på den populära turistorten Ayia Napa är en perfekt kombination av träning och solsemester.
Här hittar ni ett brett utbud av restauranger, barer, kaféer och affärer.
Atlantica Aeneas Resort & Spa 4**** ligger på den västra sidan av Ayia Napa och är det perfekta hotellet för fotbollslag som vill träna på naturgräs. Hotellet har tre egna fotbollsplaner av hög kvalité som ligger på gångavstånd från hotellet. Det har även ett av Cypern’s största poolområden samt ligger bara några hundra meter från Nissi Beach.

När man bokar träningsläger med Gothia Sportstravel har man även tillgång till en ”subvention” som vänder sig till lag på träningsläger som gäller mellan perioden 1 Oktober till 15 Maj om resan är minst 4 nätter. I våra priser har vi redan dragit av detta bidraget för att underlätta för dig som kund!

Läs mer om träningsläger!

LOGI

Boende sker i fräscha, rymliga rum som är modernt inredda. Ni äter alla måltider i hotellets restaurang i bufféform och valmöjligheterna är stora. Hotellet har under flertal år valt att fokusera på träningsläger för fotbollslag under vinterhalvåret och har stor vana att tillgodose lagens alla önskemål.

På hotellet finns ett gigantiskt poolområde, sju barer, fyra restauranger, ett IT-Café, tennisbanor, inomhuspool, spa, gym och mycket mer.

TRÄNING

Träningen sker på hotellets 3 naturgräsplaner som ligger ett stenkast ifrån hotellet.
Ni har även tillgång till materielrum, massagerum och gym.

sv_SESwedish