Fotbollsläger på Mallorca

FOTBOLLSLÄGER MALLORCA

Träningsläger i Alcudia på Mallorca är den perfekta träningslägerdestinationen för er som vill ha en solsäker ort på Mallorcas norra del av ön. Alcudia är Mallorcas största familjeparadis med en otrolig 14 km lång sandstrand, samt alla bekvämligheter man behöver inom gångavstånd.

Inne i Alcudia bor det ungefär 20 000 invånare. Den Vita sandstranden är långgrund och passar otroligt bra till att slappna av på mellan era träningspass på ert fotbollsläger.

Alcudia har ett stort utbud av restauranger, barer och butiker. Ifrån Palmas flygplats tar det inte mer än 50 minuter till Alcudia. Under ert träningsläger här i Spanien kan vi även anordna träningsmatcher mot både lokala och internationella lag.

Kontakta oss för mer information om träningsläger till Spanien!

LOGI

Ni kommer på ert träningsläger bo på det 4**** Hotel Zafiro Tropic enbart 200 meter från stranden i Port d’Alcudia med en stor trädgård, 3 pooler och ett spa. Alla lägenheterna har luftkonditioner, egen balkong och tv med satellitkanaler.

På hotellets poolområde finns det rutschkanor men även en relaxpool med balinesiska solsängar. Alla måltider kommer ske på hotellets restaurang med både medelhavsinspirerade och internationella rätter. På ert hotell finns det även flera olika barer.

TRÄNING

All fotbollsträning kommer ske på en konstgräsplan på 10 minuters gångavstånd ifrån hotellet. Fotbollsplanen var nyrenoverad och klar i Januari 2017.

Hotellet har även egna träningsfaciliteter som mini-fotbollsplan, basketplan och ett gym.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

sv_SESwedish