Fotbollsläger i Santa Ponsa på Mallorca

FOTBOLLSLÄGER MALLORCA

Mallorca är beläget centralt i Medelhavet och erbjuder på fina sandstränder, god mat och en storslagen natur, allt detta i kombination gör det till en favorit på träningsläger. Palma är Mallorcas huvudstad och erbjuder en härlig storstadspuls med ett rikt utbud av shopping, barer och restauranger.

I Santa Ponsa hittar ni en otroligt vacker sandstrand som är kantade av trevliga barer, restauranger och affärer. Santa Ponsa ligger 2 mil från Palma som är huvudstaden på Mallorca. Det går direkt bussar från Santa Ponsa till Palma. Till Mallorca hittar ni bra flygförbindelser från Norden och flygplatserna Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo har alla direktflyg till Mallorca för ert träningsläger.

Vi anordnar även träningsmatcher under ert träningsläger om ni vill möta lokala och internationella lag på ert fotbollsläger. Kontakta oss redan idag för mer information om fotbollsläger.

Kontakta oss för mer information om träningsläger till Spanien!

LOGI

Boende under ert fotbollsläger sker på Hotel Club Santa Ponsa som ligger enbart 5 minuters promenad från stranden. Hotellet ligger uppe på en kulle och ni når stranden inom en 5 minuters promenad. Från hotellet har ni en panoramautsikt över bukten i Santa Ponsa.

Lägenhetskomplexet omges av stora trädgårdar med vackra pinjeträd. Alla lägenheter på hotellet har stora matplatser, stort badrum, fullt utrustat kök och en bra utsikt från balkongen eller terrassen. Hotellet har även en egen restaurang och bar som ni äter alla era måltider på.

TRÄNING

All tränings under ert träningsläger sker på en konstgräsplan ungefär 800 meter ifrån hotellet. Måtten på konstgräsplanen är 100×64 meter. Vi erbjuder även att man kan hyra träningsmaterial under ert träningsläger i Spanien.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

sv_SESwedish