Fotbollsläger i Benicassim

FOTBOLLSLÄGER BENICASSIM

Träningsläger till Benicassim utanför är Valencia är riktigt världsklass. Benicassim ligger ett par mil utanför Valencia vid kusten. Benicassim har en 6 km lång sandstrand som har utsetts till en av Europas mest välskötta sedan 1987. Stranden i Benicassim är indelad i 5 olika delar, längs med stranden finns en mysig strandpromenad. I Benicassim har de varje år en trevlig festival som har blivit utsedd till bästa utomlandsfestivalen sedan 1994.

Vårt otroliga samarbete med hotellkedjan Intur erbjuder vi träningsläger i för alla typer av fotbollslag. Här har fotbollslag varit i nivåer från Allsvenskan till Division 6. Hotellet har en egen fotbollsanläggning som håller hög klass av konst och naturgräsplaner.

Kontakta oss för mer information för träningsläger til Spanien!

LOGI

Under ert träningsläger kommer ni bo på 4**** Hotell Intur Orange och hotellet ligger nära stranden Heliopolis. Hotellet har en stor utomhuspool som är omgiven av grönska. Rummen på hotellet har modernt inredda och rymliga rum med eget badrum. Alla måltider äter ni på hotellets restaurang som serverar en stor buffé med inhemska och internationella rätter varje dag under ert fotbollsläger.

Från hotellet är det cirka 2 km in till centrala delarna av Benicassim.

TRÄNING

Träning sker på hotellets egna fotbollsanläggning. På fotbollsanläggningen hittar ni otroligt fina konst- och naturgräsplaner.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

sv_SESwedish