Fotbollsläger i Palmanova

FOTBOLLSLÄGER MALLORCA

Träningsläger till Mallorca och Palmanova är en riktig favorit. Palmanova är en av de mest populära badorterna i Mallorca och ligger beläget ca 15 minuters bilfärd från Palma som är Mallorcas huvudstad. Från Palmanova kan ni enkelt ta lokalbussen till Palma. Magaluf har 3 otroliga stränder som leder bort till grannorten Palmanova, och inbjuder till en härlig strandpromenad.

Inne i centrala Magaluf finns det gott om restauranger, shopping och traditionella caféer. Ni kan även ta en perfekt dagsutflykt till de trevliga och skyddande badvikarna på östkusten eller de bergiga västkusten.

 

 

Kontakta oss redan idag för mer information on träningsläger och fotbollsläger till Spanien!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOGI

Boende under ert träningsläger sker p INNSiDE Calviá Beach som ligger i Magaluf, enbart 200 meter från stranden Calviá. På hotellet hittar ni ett gym med utomhusområde samt hela 4 pooler. En av poolerna på hotellet är beläget högst upp med en pool med glasbotten, varifrån du kan tjuvkika ner på folk på gatan.

Alla rum på hotellet har luftkonditioner, platt-tv och en terrass. Rummen på hotellet har eget badrum. Restaurangen på hotellet heter Food Factory och serverar en stor buffé med medelhavsrätter. Hotellet har även en egen Rooftop bar. I poolområdet hittar ni även en stor terras med trevliga solstolar och en VIP-zon med balinesiska bäddar.

 

 

TRÄNING

All träning under ert träningsläger sker på konstgräsplan inom gångavstånd från ert hotell. Det finns även möjlighet att hyra träningsmaterial. Vi anordnar även träningsmatcher mot lokala och internationella lag under ert fotbollsläger.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

sv_SESwedish