Fotbollsläger i Benalmadena, Spanien

FOTBOLLSLÄGER BENALMADENA

Träningsläger till Benalmadena kan man summera med gemenskap, sandstrand, god mat, bad och fotboll. Benalmadena är grannstaden till den populära fotbollslägersdestinationen Torremolinos med många trevliga idrottsanläggningar i staden. Benalmadena erbjuder en härlig strandpromenad som är full med barer, caféer och restauranger. I Benalmadena finns även en mysig småbåtshamn.

Benalmadenas mest besökta sevärdheter är den gigantiska Buddha Statyn med en helt otrolig utsikt över bukten, samt den populära linbanan som går upp på berget och ger en ännu mer magnifik utsikt. Benalmadena är en riktig härlig destination för träningsläger för fotbollslag som vill på fotbollsläger till Spanien.

LOGI

Under ert träningsläger bor ni på 3*** Hotell Best Siroco som ligger enbart 250 meter från stranden. Till den vackra hamnen Puerto Marina tar det bara 10 minuter att promenera till hotellet under ert träningsläger. Varje rum på hotellet har 2 Queen-sängar, bor man i trebäddsrum så delar 2 personer på en säng. På hotellet finns det 2 utomhuspooler. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, satellit-tv och balkong.

På hotellet finns även gratis Wifi. Alla måltider äter under ert träningsläger äter ni på hotellets restaurang som serverar ett brett utbud av lokala och internationella rätter.

TRÄNING

All träning på träningslägret sker på en modern konstgräsplan i Benalmadena som ligger cirka 1,8 km från hotellet.

Läs mer träningsläger!

sv_SESwedish