Fotbollsläger i Fuengirola

FOTBOLLSLÄGER FUENGIROLA

Fuengirola är svenskastaden på Solkusten i Spanien. I Fuengirola bor det ca 80 000 invånare och staden ligger mellan Malaga och Marbella. Fuengirola grundades som en liten fiskeby, men har nu vuxit fram till en stor och modern turistort. Anledningen Fuengirola kallas för svenskstaden är för att det bor många svenskar i Fuengirola och det finns till och med en svensk skola.

Fuengirola har en härliga 8 km strandremsa som man kan ta en trevlig strandpromenad på eller en bra joggingtur under ert träningsläger. Längs med den trevliga strandpromenaden finns även flertalet barer och restauranger. I Fuengirolas småbåtshamn passar det också perfekt att spendera en eftermiddag och ta en kaffe och njuta i solen. I Fuengirola hittar ni också solkustens enda Djurpark.

Utanför Fuengirola finns även flertalet stora områden med mycket shopping.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

LOGI

Boende sker på ett hotell som enbart ligger 5 minuters promenad från stranden i Fuengirola. Hotellet har en härlig utomhuspool som är omgiven av en harmonisk trädgård. Under ert träningsläger bor ni i trebäddsrum med balkong, badrum, satellit-TV och luftkonditionering.

På hotellet finns faciliteter som bar, kafé, TV-rum och spelrum. Alla måltider under ert fotbollsläger äter ni på hotellets buffétrestaurang som serverar både inhemska och internationella rätter.

TRÄNING

Träningen sker i centrala Fuengirola ca 1 km ifrån hotellet.

sv_SESwedish