Fotbollsläger i Spanien

FOTBOLLSLÄGER EL COLLELL

El Colllell är en superstor träningsanläggning för fotbollsläger där det finns allt på samma ställe. Anläggningen har plats för över 800 personer. Anläggningen har restaurang, bar, kafé, fotbollsplaner, häststall, pooler, basketplaner, handbollsplaner, minifotbollsplaner, klätterställningar och mycket mer.

Anläggningen ägs av FC Barcelona ikonen Xavi och NBA stjärnan Ricky Rubio. El Collell ligger idylliskt i norra delen av Katalonien cirka 40 minuter från Girona. Vi anordnar även träningsmatcher för ert lag här på träningsläger.

Denna anläggningen är perfekt för dom allra yngsta fotbollslagen.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

LOGI

Under ert träningsläger utanför Barcelona kommer ni på ett kloster som byggdes på 1600-talet och har gjorts om till en idrottsanläggning. Under sommaren används idrottsanläggningen som Kataloniens mest populäraste sommarkollo.

På anläggningen finns över 800 sovplatser, restaurang, kafé, bar och aktiviteter. På ert fotbollsläger här kan ni testa på någon av de alla aktiviteterna som ingår som till exempel laserskytte, hästridning, klättring med mera!

När ni bor på anläggningen ingår alla aktiviteter som laserskytte, hästridning, klättring, basket med mera.

TRÄNING

På ert träningsläger kommer ni träna på anläggningens egna fotbollsplaner. Anläggningen har 2 naturgräsplaner och 1 konstgräsplan.

sv_SESwedish