Fotbollsläger i Estepona

FOTBOLLSLÄGER ESTEPONA

Träningsläger i Estepona på Atalaya Park Estepona är perfekt då det ligger lokaliserat mellan Puerto Banus och Estepona. Hotellet ligger perfekt på stranden och har ett trevligt lugnt område där ni kan fokusera på träningen under ert träningsläger. Från hotellet till Puerto Banus har ni enbart 10 minuter i Taxi. Inne i Puerto Banus hittar ni ett brett utbud av shopping, barer, kaféer, nöjesliv och golfbanor i världsklass.

Vi ordnar givetvis träningsmatcher mot både lokala och internationella lag under ert träningsläger. Under ett träningsläger till Marbella är ni i princip garanterad sol då det är över 330 soldagar per år i Marbella området. Från Malaga flygplats tar det ca 1 timma med buss till centrala Estepona.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

LOGI

Under ert träningsläger bor ni på 4**** Atalaya Park Sol Estepona som ligger beläget i en stor trädgård. Hotellet har 3 pooler, 9 tennisbanor, två 18 hålsbanor, 1 padelbana, gym, fotbollsplan, basketplan, bar och restaurang.

Boende kommer ske i moderna rum. Alla rum har egen balkong och har utsikt över trädgården, bergen eller poolen. Rummen har även luftkonditionering, minibar, tv och värdeskåp. Alla måltider äter ni på hotellets restaurang som serveras ett brett utbud av lokala och internationella rätter på ert fotbollsläger.

TRÄNING

Träningen sker på en naturgräsplan som enbart ligger 600 meter ifrån hotellet. På träningsanläggningen finns 11-mann plan, 7-manna plan för målvaktsträning och materialförråd och toaletter.

sv_SESwedish