Fotbollsläger i Marbella

FOTBOLLSLÄGER MARBELLA

Träningsläger till Marbella är perfekt för er som vill ha ett bra väder tidigt på säsongen och kombinera med en grymt bra strand, fantastiskt uteliv och golfbanor i världsklass. I Marbella bor det ca 140 000 bofasta året runt och tack vare sin stora turism är det mycket folk runt året runt i Marbella under ert träningsläger.

Marbella ligger på Costa del Sol kusten och enbart 6 mil ifrån Malaga. Nära Marbella ligger även Puerto Banus som är den kända hamnen i Puerto Banus med stort utbud av barer, restauranger, butiker och nattklubbar.

I Marbella har ni allt inom gångavstånd för ett bra träningsläger för de lite äldre lagen!

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

LOGI

Boende under ert träningsläger kommer ske på Hotell Occidental i Marbella som enbart ligger 4 minuters promenad ifrån stranden. Tack vare Hotellets centrala lokalisering gör det att det är väldigt populärt. Hotellet har två härliga pooler med solstolar.

Boende på hotellet sker i Studios med 3 bäddar i varje rum. Rummen på hotellet är utrustade med kök, spis, kylskåp, tv och balkong samt Wi-Fi. Hotellet ligger enbart 800 meter från det världsberömda casinot i Puerto Banus.

TRÄNING

Träningen under ert träningsläger sker på konstgräsplaner ca 3 km från hotellet.

sv_SESwedish