Fotbollsläger i Karlstad

FOTBOLLSLÄGER JÖNKÖPING!​

Träningsläger i fullstor inomhushall som erbjuder er en möjlighet att träna inomhus när det är som kallast och blåsigast utomhus. Karlstad kallas oftast för solstaden nummer 1 i Sverige och har oftast många soltimmar även under vinterhalvåret.

Inne Karlstad centrum hittar ett stort utbud av restauranger, caféer och uteliv. På ett träningsläger i Karlstad kan ni även kombinera med att se Färjestad BK spela i ishockeyns SHL.

Kontakta oss redan idag för mer information om träningsläger till Karlstad!

Läs mer om träningsläger.

LOGI

Ni kommer på Scandic Klarälven och hotellet ligger precis vid älven i Karlstad. Boende sker i trebäddsrum på hotellet. Alla rum har dusch, WC och TV. Rummen på hotellet har även en liten sitthörna där ni kan samlas och spela kort och umgås på kvällarna.

Hotellet har även möjlighet till konferensrum om ni vill köra taktikgenomgångar. Hotellet har även fri parkering på hotellet.

TRÄNING

Träningen sker inne i Karlstad Airdome, som är en fullstor konstgräshall. I konstgräshallen finns både 7- och 11 manna mål att tillgå. Det finns även omklädningsrum för er som vill byta om.

Konstgräset som finns inne i inomhushallen är samma som ligger på Bravida Arena där BK Häcken spelar sina hemmamatcher i Allsvenskan för såväl Damer som Herrar. Damlaget spelar även på denna konstgräsplanen i damernas Champions League.

Läs mer här om träningsläger!

sv_SESwedish