Fotbollsläger i Skara

FOTBOLLSLÄGER SKARA!​

På ett träningsläger i Skara åker ni mitt in i Västra Götalands län, Skara är som oftast mest känt för Skara Sommarland och lokalprofilen Bert Karlsson. Senaste åren har även svenska fotbollslag vallfärdats just till Skara för att köra sina träningsläger här!

Den stora fördelen med Skara är att ni har allt inom gångavstånd. Hotellet, träningen och alla nöjen är inom gångavstånd. I Skara kan ni även passa på att roa er med att bada i badhuset eller spela äventyrsgolf.

Vi kan varmt rekommendera Skara som destination för träningsläger och fotbollsläger.

Läs mer om träningsläger.

LOGI

Boende sker på Skara hotell som ligger precis intill E20:an och utanför hotellet hittar ni gratis parkering. Alla rummen på hotellet är modernt inredda i en skandinavisk stil med badrum, LCD-TV och Wifi.

Jula Hotell ligger precis intill E20:an och utanför hotellet finns det gratis parkering. Alla rum på hotellet är modernt inredda i skandinavisk stil med badrum, LCD-TV och Wifi. Hotellets översta våning har bastu och gym med en trevlig utsikt över Skara.

Alla måltider under ert träningsläger äter ni på hotellets restaurang som erbjuder husmanskost av bra kvalité. Ni kan även välja att bo i simplare stugor utanför hotellet med dusch/toalett i stugan eller i servicehuset. Från hotellet tar det enbart 10 minuter till Skara Sommarland med bil.

TRÄNING

Under ert träningsläger tränar ni på Vilans fritidsområde som har flera konst- och naturgräsplaner, friidrottsarena, ishall, inomhushallar. Fritidsområdet har även utom- och inomhuspool.

Vi kan även hjälpa till att anordna träningsmatcher under fotbollslägret.

Läs mer här om träningsläger

sv_SESwedish