Fotbollsläger Santa Susanna

FOTBOLLSLÄGER SANTA SUSANNA

Santa Susanna är en av de charmigaste badorterna utanför Barcelona med flertalet trevliga sandstränder och en lugn atmosfär som gör det optimalt för träningsläger. Den trevliga badorten Santa Susanna har i princip med grannorten Malgrat de Mar. Santa Susanna beskrivs oftast som den två modernare av Malgrat de Mar och Santa Susanna. Malgrat de Mar har en trevlig pittoresk hamn som har en härlig genuin charm.

I Santa Susanna under ert träningsläger kan ni ta en lång strandpromenad som är kantad av barer, restauranger och caféer. I området finns även flertalet välskötta golfbanor. Inom 45 minuter kan ni även passa på att spela golf på den världskända golfanläggningen PGA Catalunya Golf. Vill ni ha lite omväxling under ert träningsläger ligger Barcelona inom en timmas resa med pendeltåg från Santa Susanna. I Barcelona har ni en av Europas populäraste städer med ett stort utbud av shopping, restauranger och barer. I Barcelona kan ni även passa på att se FC Barcelona eller RCD Espanyol under ert träningsläger live i La Liga.

Kontakta oss mer för information om träningsläger till Barcelona och Santa Susanna.

LOGI

Under ert träningsläger i Santa Susanna kommer ni bo på Checkin Sirius som enbart ligger 150 meter från stranden i Santa Susanna. Här finn pool som har ett brett utbud av underhållning. Alla rummen på hotellet är modernt inredda och rymliga. Rummen har luftkonditionering, värdeskåp och TV. Rummen på hotellet har även komplett badrum samt balkong.

Hotellet har faciliteter som bastu, bubbelpool och gym. Under ert träningsläger i Spanien kommer ni äta alla era måltider på hotellets buffétrestaurang. Hotellet har även en trevlig loungebar med havsutsikt och ytterligare en bar precis vid poolen.

Santa Susanna är en av de lugnare städerna längs med Maresmekusten som ni kan åka på träningsläger till.

TRÄNING

All träning under ert träningsläger sker på naturgräsplaner inom gångavstånd ifrån hotellet. Vi kan även anordna träningsmatcher mot lokala och internationella lag under ert träningsläger i Spanien.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

sv_SESwedish