Fotbollsläger utanför Barcelona

FOTBOLLSLÄGER PÅ NATURGRÄS

Prades Park är en camping anläggning i Prades, Tarragona som ligger i skogen vid en flod. Campingen har en stor utomhusbassäng samt ett bad för de minre. På Campingen finns det även pizzeria, snackbar, två olika restauranger. Prades Park är favoritanläggningen för FC Barcelona som kommer hita varje år på träningsläger med sina ungdomslag för träningsläger. Även FC Barcelona legendaren Hristo Stoitjkvo har en populär sommarfotbollskola på anläggningen.

På Campingen finns även möjligheten att prova på aktiviteter som kajakpaddling, klättring och guidade vandringar i dom spektakulära bergen som omger Prades Park.

Kontakta oss redan idag för träningsläger till Spanien

LOGI

Ni kommer under ert träningsläger bo i fräscha bungalows. Det går att välja mellan Bungalow med 4 bäddar i varje rum som har dusch och toalett. Men det går även att välja på en billigare flerbäddsbungalow med plats för 30 personer. FC Barcelona bor alltid i flerbäddsbungalow för att få den där perfekta lagsammanhållningen på sitt träningsläger.

TRÄNING

Träningen sker under ert fotbollsläger på två naturgräsplaner som håller hög kvalité. På träningsanläggningen finns även streetbasketplan, paddelbanor och mysiga samlingsrum med storbilds-tv. Vi tar enbart emot två lag samtidigt på anläggningen för träningsläger.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

sv_SESwedish