Fotbollsläger i Magaluf

FOTBOLLSLÄGER MALLORCA

Mallorca är en av de hetaste resmålen för svenskar att semestra på och nu på senare år är det även ett av de trendigaste semester ställen i Europa. Magaluf är en av de populära turistorterna på Mallorca ca 20 km utanför öns huvudstad Palm. I Magaluf hittar ni fina sandstränder, restauranger, barer och ett pulserande nattliv.

Stränderna kring Magaluf är bred med finkornig sand och mycket välskötta. På stränderna finns det många aktiviteter ni kan testa på som bananbåt, vattenskoter och trampbåtar.

Magaluf ligger ungefär 30 minuter från flygplatsen på Mallorca.

Kontakta oss för mer information om träningsläger till Spanien!

LOGI

Boende sker på det 3*** Hotel Vistasol i lägenheter. Från lägenheterna har ni utsikt över Magalufs stränder och Palma Nova. Som boende på hotellet har ni även tillgång till gymmet och spa på hotellet. Hotellet är lokaliserat 100 meter från stranden i Magaluf. Alla lägenheter är fräscha, ljusa och modernt inredda. På hotellet finns det även inom- och utomhuspool.

Alla måltider kommer ni äta på hotellets restaurang som serverar en stor buffé med ett varierat utbud med rätter från både det lokala och internationella köket.

TRÄNING

All träning sker ca 900 meter från hotellet på den senaste generationen av konstgräs. Vi kan även anordna träningsmatcher mot lokala och internationella lag. Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

sv_SESwedish