Fotbollsläger i Torremolinos

FOTBOLLSLÄGER SPANIEN

Träningsläger Torremolinos på Spanska solkusten är något av det bästa som finns som träningslägers destination i Spanien. Torremolinos är en gammal fiskeby som utvecklades som det första resmålet på Costa del Sol på 1960-talet och är nu en klassisk charterturistort.

Här finner ni ett brett utbud av affärer och restauranger samt en milslång strand. Torremolinos erbjuder mysiga gågator som är kantade med olika restauranger, caféer och affärer.

Ni kommer bo i centrala Torremolinos med nära till allt i Torremolinos. Torremolinos är en av de mest solsäkra orterna i Spanien. Kombinerat med fina sandstränder och bra flygförbindelser är Torremolinos en av de mest efterfrågade destinationerna i Spanien för just Träningsläger.

Kontakta oss redan idag för mer information on träningsläger och fotbollsläger till Spanien!

LOGI

Boende kommer ske på ett 4-stjärnigt hotell som heter Blue Sea Gran Hotel Cervantes och ligger beläget i Torremolinos enbart ett stenkast från stranden.

Här finner ni en inomhuspool, gym, takbar, utomhuspool och en stor restaurang. Från hotellets takterrass har ni en oslagbar utsikt över medelhavet. Hotellet har modernt inredda rum med balkong och alla måltider serveras på hotellets restaurang.

TRÄNING

Under ert träningsläger kommer ni träna på natur eller konstgräsplaner runt Torremolinos. Vi erbjuder transfer till träningarna under ert fotbollsläger. Vill ni även spela träningsmatch mot lokala eller internationella fotbollslag kan vi även sy ihop det under ert träningsläger.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

sv_SESwedish