Fotbollsläger på Mallorca Cala Millor

FOTBOLLSLÄGER MALLORCA

Cala Millor ligger beläget på den östra sidan av Mallorca cirka 70 kilometer ifrån Palma. Cala Millor är den klassiska turistorten på Mallorca som har välkända stränder med ett bra nöjesliv. Cala Millor kallas oftast i Spanien för ”den bästa havsbukten”. Längs med stränderna finner ni en palmsmyckad promenad allé som är kantad av affärer, barer, restauranger och diskotek.

Cala Millor är även en populär ort för den lokala befolkningen på Mallorca att åka till under helgerna pga. av sin fantastiska strand. På ert träningsläger i Spanien kan vi även hjälpa er med träningsmatcher mot lokala lag under ert fotbollsläger.

Kontakta oss för mer information om träningsläger till Spanien!

LOGI

Ni kommer under ert träningsläger bo på 3*** stjärniga Hotel Club Simo som ligger ca 10 minuters promenad från stadens centrum. Alla rum på hotellet har luftkonditionering, kabel-TV och badrum. Hotellet har 90 rum.

Ni kommer under ert träningsläger äta alla era måltider på hotellets egna restaurang. På hotellet finns det gott om aktiviteter som Spa, hälsocenter, inom- och utomhuspool, biljard, volleyboll, massage, fitness center, tennisbana, boule, bordtennis och squash.

TRÄNING

All träning under ert träningsläger kommer ske på naturgräset som ägs av hotellet. Fotbollsplanerna ligger enbart 300 meter ifrån hotellet.

Här kan du läsa mer om våra andra träningsläger i Spanien

sv_SESwedish